Wat kan ik voor je doen?

Ik zoek een tekstschrijver voor nieuwe content

Hulp nodig bij het schrijven van content? Als SEO tekstschrijver help ik je graag. Waar denk je aan? Een whitepaper, een landingspagina, blog-artikelen, webpagina’s, een klantcase, een persbericht, mailings, een nieuwsbrief… ?

Samen maken we content die bezoekers aantrekt, informeert en aanzet tot actie.

Je kunt mij inhuren per opdracht, een dag in de week of per project.

Ik zoek hulp bij het opzetten van marketing automation

Marketing automation zorgt voor meer en betere leads. Maar hoe pak je dat aan?

Ik help je met het in kaart brengen van de buyer persona’s, de buyer’s journey en het opzetten van een marketing automation campagne. Ook schrijf ik nurturing content voor je. Samen maken we een geweldige campagne.

Je kunt mij inhuren voor een bepaalde periode of op projectbasis.

Ik zoek een tijdelijke uitbreiding van ons marketingteam

Hulp nodig bij het opstarten van social media of een nieuwsbrief? Zoek je een blogger? Of iemand die van je medewerkers echte bloggers maakt? Zoek je een schrijven van inbound marketing content of… ?

Ik ben jouw tijdelijke collega en pak marketingtaken op die nu blijven liggen.

Je kunt mij inhuren per opdracht, een dag in de week of per project.

Samen maken we geweldige inbound marketing content!

Hulp nodig met inbound marketing? Samen maken we geweldige content! Aan de hand van jouw kennis van het bedrijf en de markt schrijf ik een pakkende blog post, een informatieve whitepaper of een veelbezochte landingspagina. Of ik interview jouw klant en schrijf een inspirerende casestudy.

Samen maken we content die goed vindbaar is, klanten aantrekt en aanzet tot verkoop.

Goed met Tekst verzorgt de content voor onze site. Snel, goed en accuraat. Denkt met ons mee bij het ontwikkelen van een online strategie.
Roy Versteegh, IPconnectivity
Jeroen combineert technische kennis over webbeheer en webdesign met strategisch inzicht in social media en een weergaloos taalgevoel. Daarnaast is hij ook gewoon een prettig mens om mee samen te werken.
Jeroen heeft in korte tijd achterstallig onderhoud gepleegd en mijn website weer toonbaar gemaakt.
Esther van den Enden, HuisartsenTeamwork
Wij werken al geruime tijd naar volle tevredenheid samen. Goed met Tekst schrijft periodiek artikelen voor de website en nieuwsbrief. Momenteel werken wij aan een website optimalisatie en een social media strategie.
Ron Arts, One IP
Jeroen optimaliseert onze nieuwe website en leert vrijwilligers schrijven voor internet. Hij staat 24 uur per dag voor ons klaar. Prima samenwerking!
Rinske Rill, Theatersportvereniging Papaver